Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında güç ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince şiddetli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış cepheüne düz ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Taşıma çantası: Ok ve yaylar kabilinden ekipmanların taşınması, saklanması amacıyla kullanılır.

Akak odası dekorasyonu gaflet kalitenizi etkileyebilir. Uyuduğunuz ve çokça dinlendiğiniz bu alanda da Doğtaş kalitesine güvenebilirsiniz.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak bileğanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Görmüş olacaksınız ki bu gömlek mürtefi kaliteli yangın baplarını en yakışır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Kazalı sınıftaki işlemyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları şişman beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı şanlı binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar nöbetlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu deruneride mahsur kalabilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu perese çalma vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın kapıları yararlanma vadiına bakılırsa, rengine göre evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan mostra sınıflandırması zirdaki gibidir

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin kanatı dizi, yangın bapları ekseriyetle özel istila ve kapı menteşeleri gibi gayrı yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Her çağ degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir kayıt, mobilya yahut özge bir handikap bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan Yangın Çıkış Kapısı hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page